Дейвид Хъдълстоун се прибра с контузия от САЩ

7 Dni Sport14.03.2023
Дейвид Хъдълстоун,

Националът по спортна гимнастика Дейвид Хъдълстоун е получил контузия по време на престоя си в САЩ. Участникът на олимпийските игри в Токио от няколко дни е в България след двумесечен престои при семейството си зад Океана .

Докато беше в Страната на неограничените възможности Хъдълстоун се подготвяше в националната гимнастическа база на САЩ в Хюстън. По време на една от последните тренировки под ръководството на бившия световен шампион Шон Таунсенд, българина е контузил глезена си.

В САЩ националът е преминал през рентгеново изследване, което е показало, че няма счупване в глезената става.

От ръководството на Българската федерация по гимнастика и от треньорския щаб на националния отбор са настояли Хъдълстоун да премине и през ядрено-магнитен резонанс, за целта отока на крака трябва да спадне.

По всяка вероятност Дейвид Хъдълстоун ще пропусне първото състезание за сезона – първи кръг от държавното лично -отборно първенство, което ще се проведе петък и събота в залата на национална спортна база „Раковски“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ