„Саша един от моторите ти в ЦСКА е изгоря. Няма да можеш да разчиташ на него.“

7 Dni Sport14.03.2023
Лудогорец - ЦСКА, Саша Илич

Нападателят на ЦСКА Браян Морено няма да бъде на разположение на Саша Илич за предстоящото домакинство на Спартак Варна. Срещу ФК ЦСКА 1948 Сф колумбиецът получи петия си жълт картон от началото на сезона (4 в първенството и 1 в турнира за Купата на България) и ще бъде наказан за една среща.

В Бистрица вторият най-добър реализатор на ЦСКА се завърна в състава, след като пропусна равенството 1:1 с Локомотив Пловдив, тъй като бе болен.

Има още един наказан при „армейците“ и това е Жеферсон. Той е аут за два двубоя заради 9 натрупани официални предупреждения. След домакинството на Спартак тимът посреща Черно море в 1/4-финал за купата на 4 април, вторник, от 20:00 часа.

За този двубой пък виси Джонатан Линдсет. Норвежецът вече има 4 жълти картона през сезона и при следващо официално предупреждение ще пропусне един мач на червените. След двата варненски сблъсъка за ЦСКА предстои гостуване на Славия в „Овча купел“ и вечното дерби с Левски на националния стадион.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ