Да бъдем от помощ на Ина, за да бъде до детето си

7 Dni Sport13.03.2023
Screenshot 2023-03-13 at 11.11.28

Преди три години се роди чаровната и дълго чакана Стефи, но майка ѝ Ина заплати много висока цена за щастието да я има. След много тежко раждане получи дълбока венозна тромбоза и само това, че е спортист и много борбен човек я спаси да не загуби крака си, но лечението и до този момент не е успешно.

Вече е с хронични тромбози, запушени кръвоносни съдове и се нуждае от две неотложни операции – поставяне на три стента в главните вени и хистероктомия поради непрекъснато кървене. Оперативното й лечение в България е невъзможно заради сложността на заболяванията и липсата на подходяща апаратура. С посредничеството на Д-р Юлиян Моллов се намери клиника в Истанбул, която се наема да извърши операциите и дава 90% гаранция за отпушването на вените с поставянето на филтри и намаляване на риска от инфаркт и белодробна емболия. След което ще бъде извършена втората операция, а именно Хистеректомия. А със стентове рискът по време на операция е сведен до минимум.

Сумата, която е нужна е огромна и непосилна за семейството 44 500 евро. Нека подкрепим Ина, за да остане с детето си!

БАНКОВА СМЕТКА:

BG50FINV91501317677296

Първа Инвестиционна банка

Ина Бобева.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ