Благовеста Бонбона от „Ергенът 1“: Писна ми от пошлост и лъжа, ще Ви кажа истината за Габи от „Ергенът 2“ – жалко е

7 Dni Sport13.03.2023
Screenshot 2023-03-13 at 9.48.18

Помните ли Благовеста Бонбонова от първия сезон на „Ергенът“, която не спря да рони сълзи и да се тръшка за вниманието на Виктор Стоянов. Досущ като Милица Гацева за сърцето на Евгени Генчев… Че как ще се забравят две такива колоритни дами?!

Е, именно Блага напомни днес за себе си с разкритие, касаещо личния ѝ живот. Нещо повече – касаещо мъжът, за когото е искала да се омъжи, футболистът Пламен Димов от „Левски“. Както знаем, двамата са били почти сгодени, когато той я зарязва заради друга, а на Блага ѝ е тежко.


Красивата Благовеста Бонбонова демонстрира прекрасната си фигура в красив цветен тоалет.

Преди часове обаче тя, очевидно излекувана от мъката по Димов, заяви в подкаст, че бившият ѝ е бил такъв женкар и коцкар, че е бил и с нейна „колежка“ от „Ергенът“, а именно Габриела. Габи АЕЦ-а, както я нарекоха всички тогава, потвърди факта, защото беше заедно с Блага на интервюто.

Двете мацки не пропуснаха да се подиграят с играча и да заявят, че той изобщо не е нещо особено. „Горко на жените, които ще се вържат на такива мъже и ще им вярват. Аз се радвам, че съм се опарила още навремето и сега съм доста по-бдителна със силния пол“, каканиже Бонбонова.

А Габриела допълни, че понеже мъжете ставали все повече дефицитна стока, било нормално да се поделят между няколко жени. Дали?! Позволи ли на бъдещия си да й кръшка?!


Г-ца Бонбонова със снимка с дебел и топъл зелен половер, с който тя е още по-красива.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ