62 прожектора вече огряват „Колежа“

7 Dni Sport13.03.2023
Стадион "Христо Ботев",

Осветлението на Сектор А на „Колежа“ пък вече е изцяло монтирано. Всичките 62 прожектора са сложени. През следващата седмица още толкова ще бъдат пставени и на Трибуна Изток.

124 прожектора ще осветяват стадион „Христо Ботев“ засега. След монтирането на козирките на секторите зад вратите ще бъдат сложени още 28.

С плексиглас ще бъде ограден секторът за гости на „Колежа“. Той е отделен и с метални такива, но за да не се хвърлят премети и да не се оставят големи буферни сектори, ще се сложи и висока плексигласова ограда, като на стадиона в Разград. Тя вече е поръчана от футболния клуб, което е част от ангажимента на Ботев да инвестира в стадиона, пише „Пловдивнюз“.

Междувременно продъжава ударната работа по строителството. Вече са готови санитарните възли на Трибуна Изток. Поставят се и номерата на редовете. От днес ще започне монтирането на 18 000 седалки, които трябва да са готови до края на март. Както е известно, от Ботев си поставиха за цел да приемат Левски на „Колежа“ в края на април.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ