Продадените билети за ФК ЦСКА 1948 – ЦСКА са 64 на брой

7 Dni Sport11.03.2023
ЦСКА - ФК ЦСКА 1948,

До 13:00 часа днес за рисковия двубой между ФК ЦСКА 1948 и ЦСКАса продадени едва 64 билета, съобщават колегите от „Спортал“. Фенове на домакините са купили 62 от офисите на клуба, а тези на гостите – 2.

За сметка на това срещата в Бистрица ще се охранява от 200 полицаи, което значи, че към този момент на всеки запалянко се падат по трима служители на реда.

Билети за “червеното” дерби ще се продават до днес. В деня на мача няма да има нито на касите в Бистрица, нито в Ивентим.

Привържениците на гостите получиха 250 билета. Те обаче обявиха бойкот, тъй като според тях бройката е крайно недостатъчна и до последно настояваха срещата да бъде преместена на “Васил Левски”.

Припомняме, че преди сезона ЦСКА 1948 предложи мачовете с ЦСКА – София да се играят на националния стадион, но вторите не го приеха. Те продължават да държат на становището си, че трябва да домакинстват на стадион “Българска армия”, а гостуването им да е на “Васил Левски”, защото съоръжението в Бистрица е с прекалено малък капацитет.

За изключително ниския брой на продадените билети със сигурност влияе и създалото се през седмицата напрежение. В различни форуми и страници се появиха многобройни закани за ексцесии, които няма как да не отблъснат нормалните футболни запалянковци, особено тези, които искат да заведат и децата си на този мач.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ