Владимир Манчев: Липсваха ни хъс и спортна злоба

7 Dni Sport11.03.2023
Хебър Пазарджик, Владимир Манчев

Треньорът на Хебър Владимир Манчев изрази разочарованието си от загубата с 0:2 от Пирин като гост. Специалистът одаде поражението на липсата на хъс и спортна злоба.

„Не ни достигна хъс и спортна злоба. С това ни превъзхождаха цял мач домакините. Знаехме за силните оръжия на Пирин при центрирания и статични положение, но допуснахме точно такива голове. Влязохме в русло на нерви. С подобна нагласа няма как да печелим. Трябва да имаме съвсем различно отношение към тази битка, която ни чака. Този проблем не е отсега при нас. Работим да променим нагласата на играчите. Моята работа е да ги убедя да бъдат по-отдадени. На тях всичко им е подсигурено. Бих казал, че като условия нищо не ни липсва“, започна Манчев.

„Надявам се те да осъзнаят, че имаме подкрепата на ръководството и цялата общественост в града. Те представляват лицето на клуба. Днес това лице не ми хареса“.

„Ние няма кой знае колко да променяме. Имаме проблем със завършването на атаките. Ще се стремим да подобрим духа в отбора и да имаме желание за по-позитивни резултати“, продължи той.

„С Христо Янев сме приятели и това никога няма да се промени. На терена всеки защитава своя клуб. Исках да спечелим, заслужено ни победиха. Изводите остават за нас“, каза още Манчев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ