Волейболен вицепрезидент нещо се обърка: Сравнява завръщането на Казийски с това Везенков

7A7B9408-FD39-4337-A6FC-CA8958EC5CEE
5D73D803-6F57-46E1-84B8-481B8C2B6199

Според вицепрезидент на българската федерация по волейбол Давид Давидов съествува макар и хипотетичното завръщане на Матей Казийски в националния отбор:
„Това би могло да се сравни единствено със взрив, какъвто Александър Везенков предизвика в баскетбола. Това, което прави Везенков, най-вероятно няма голямо обяснение на фона на всичко останало, което се случва. Той е превъзходен пример, достоен за уважение.“

Въпреки, че засега Казийски не дава индикации, че е склонен отново да облече екипа на България, Давидов предпочита да остане оптимист:
„Не знам каква би могла да му бъде мотивацията да се върне в националния отбор след 11 години. Имаше събития, на които можеше да допринесе много повече, отколкото в момента, защото щеше да бъде при ситуация с по-силен отбор. Надявам се този процес да не е приключил и да оцени другата страна на едно такова завръщане – националната еуфория, която би се създала. Той е звезда в световен мащаб.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ