Марселиньо, Тодор Неделев, Георги Миланов, Клаудиу Кешерю и Радослав Кирилов в ЦСКА

7 Dni Sport10.03.2023
България - Люксембург, Марселиньо

От Фейсбук профила на Ивайло Стоянов – фен на ЦСКА:

„През годините в ЦСКА са били близо до осъществяване на сделки, за които е щяло да се говори дълго и много, но поради една или друга причина те не ставали факт. В любимия ни отбор са можели да играят играчи, които са се подвизавали в отборите на Лудогорец, Левски, ФК ЦСКА 1948 и много други, но те са се разминавали с „Армията“.

Всички знаем, че Марселиньо, Тодор Неделев, Георги Миланов, Клаудиу Кешерю и Радослав Кирилов са били на крачка от нас, но сделките са се проваляли. Дори последния в списъка е бил играч на ЦСКА за 24 часа, но след това от нашето ръководство го сменят за Калоян Кръстев и в крайна сметка той парифира с договор.

Марселиньо сам е признавал в интервю за предложение от ЦСКА и че съжалява, че не го е приел, а се е върнал в родната си Бразилия. То е дошло, когато кариоката се раздели с Лудогорец. Тодор Неделев е бил желан силно два пъти, като и двата пъти всичко с клуба му Ботев Пловдив е било договорено. Георги Миланов се е разминал с трансфер при нас заради клауза, която е поискал. Тя е гласяла, че той трябва да има сигурно титулярно място, за да трупа игрова практика и да се върна в добре познатата си форма. Миланов получи това в Левски. Кешерю също е бил близо до подис с ЦСКА.

Разрових се из сайтовете и открих тази информация, надявам се да Ви е интересна, само ЦСКА“, пише запалянкото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ