Разсекретиха за позорен договор в Левски. На всеки 31 дни клуба дължи по 200 000 лева – това е само лихвата.

7 Dni Sport08.03.2023
Наско Сираков,

Президентът на Левски – Наско Сираков е насрочил своя пресконференция за четвътък. На този брифинг „сините“ фенове ще очакват да получат адекватни отговори по наболелите въпроси около своя любим клуб. Очаква се собственика на Левски да каже и как отбора ще продължи за напред, каква е стратегията и какво следва.

В часовете преди въпросната пресконференция коментарите, четивата и анализите продължават да се нижат. Сега ще качим мнението на Аделин Атанасов, който твърди, че е запознат по наболял проблем в Левски – дълга към НАП. Длъжни сме да уточним, че това е твърдение на въпросния човек, който публикува текста с името и снимката си в една от големите групи на Левски.

„Братя и сестри левскари и аз като Вас чакам Наско Сираков, да излезе и да каже как продължаваме напред. Не съм на страната му или пък на тази на Ивков или на който и да е било, аз съм на страната на Левски. Искам да видя как „синия“ гигант се събужда и ги мачка всички наред, както на „зеления“ килим така и навсякъде другаде. Това е моята страна, мечта и цел.

От запознати от клуба чувам, че случващото се около НАП не е много розово. Те твърдят, че само лихвите по дълга ни към тази институция възлизат на около 200 000 лева на месечна база. Това са само лихвите, а целия дълг е над 11 млн. лева. Това е и една от причините Шолак, да не се включи към клуб и да се изправим на краката си.“, пише запалянкото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ