Славия се разбра за приятелска среща със сърби

7 Dni Sport08.03.2023
Лудогорец - Славия,

Славия ще изиграе международна контрола в паузата за националните отбори, пишат колегите от „Тема Спорт“. Белите ще премерят сили с Раднички Ниш, като спарингът ще е в Сърбия. Двубоят в Ниш ще е на 25 или 26 март (събота и неделя). Предстои да се уточни и началният час.

Раднички изпадна до 12-о място в класирането след серия от 5 поредни мача без победа – 3 равенства и 2 загуби. За последни тимът спечели при подновяването на шампионата на 4 февруари – 2:1 над Младост Лучани у дома.

Славия и Раднички са се разбрали принципно за въпросната контрола още по време на подготовките си в Турция. Двата тима бяха на лагер в Анталия и са били близо един до друг.

Проверката ще е последен тест за белите преди четвъртфинала за Купата на България срещу Локомотив София. Мачът е на 3 април (понеделник) от 18:30 часа на стадиона в „Надежда“.

Интересното е, че двата тима ще играят преди това и за първенство, непосредствено преди паузата – на 17 март (петък), като червено-черните пак са домакини от 17:30 часа.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ