„Истина е новината за Димитър Илиев и ЦСКА. Яде бял хляб, сега плюнки и двуличие.“

7 Dni Sport07.03.2023
ЦСКА - Локомотив Пловдив, Димитър Илиев

От Фейсбук профила на Христомир Чинков – фен на ЦСКА:

„Минаха няколко дни от мача на „Армията“, в който ние можехме да бием Локомотив Пловдив, но не успяхме. Все пак шанс и късмет ни сполетяха и преднината ни пред Лудогорец се увеличи и вече сме на 4 точки пред тима от Разград. Обаче аз искам да говоря за друго за двуличното отношение на Димитър Илиев, който е ял бял хляб в ЦСКА, но явно не са му се получили нещата при нас и ни е намразил. Само така мога да си обясня поведението му. Симпатичен ми като играч, но не за първи път плюе по ЦСКА. За какво става въпрос?

След мача Митко Илиев каза нападна ЦСКА неколкократно. Говори за изпуснатата дузпа, за неотсъдена такава за Локомотив заради нарушение лично срещу него. Каза и за това, че едва ли не са ни изпуснали и победата би отивала повече на тях. Все думи, с които ми падна в очите. Звучеше като злобно и сърдито момченце. Точните му думи може, да видите има ги по сайтовете. Друго искам да кажа. Признавам си, че го видях в телевизионно предаване. Там разказаха за ситуация в мач между България и Гибралтар, в който лично Димитър Илиев в момент, в който вратаря на полупрофесионалистите е паднал на земата той бележи на празна врата, вместо да изчисти топката или да спре играта.

За какво двуличие става въпрос вие може да си прецените. Головете ги има в интернет, прегледайте ги, ако искате. Пиша това защото съм бесен, че и наши момчета, които са играли за ЦСКА ни нападат грозно.“, казва запалянкото.

Бърза справка показва, че след трансфера си от Локо Пловдив в ЦСКА – Димитър Илиев играе 5 мача с „червената“ тениска и следват наеми в Миньор Перник и Пирин Благоевград.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ