Изпълнителният директор на Черно море – Пламен Андреев: Искам да призова „моряците“ към това

7 Dni Sport07.03.2023
Черно море - Левски, Фенове

Преди няколко дни Черно море отбеляза своя 110-и рожден ден с тържество в Зала 1 на Фестивален и конгресен център във Варна. На събитието присъстваха бивши футболисти, ръководители и деятели, допринесли за славната история на „моряците“, както и организираните фенове на Черно море, които през годините са доказали своята любов и лоялност към варненския клуб.

По този повод Изпълнителният директор на „моряците“ Пламен Андреев излезе с обръщение и призив към всички, които милеят за клуба.

„Искам да благодаря на всички, които допринесоха за създаването на това страхотно събитие по случай 110-годишнината на клуба. Благодаря за подкрепата,която ежедневно срещам от привърженици към мен.

Това събитие ме подтикна да призова всички да бъдем все по-обединени. Ръководство, футболисти, треньори, детско-юношеска школа, бивши футболисти и привърженици – всички да бъдем заедно, като юмрук, защото всичко в този свят се гради от общества.

Да направим така, че всеки един мач на „Тича“ да бъде празник. Да привличаме все повече привърженици и да запалваме любовта към отбора във все повече деца и юноши.

Имаме стабилност за разлика от много други клубове и това трябва да ни служи като здрава основа само да градим.

Да, всички знаем, че условията на стадиона ни не са от най-добрите към този момент, но това не бива да ни служи като оправдание да не подкрепяме любимия си клуб. Напротив – това трябва да ни мотивира да бъдем заедно във всеки един мач. Само рамо до рамо можем да успеем. Всеки мач за нас е битка, а на бойното поле условията не винаги са толкова добри.

Гарантирам ви, че скоро ще дойдат по-добри дни за клуба, за стадиона и базите на Черно море, но трябва да не спираме да бъдем единни. Черно море го има вече 110 години и ще го има докато свят светува. От всички нас зависи, как ще запишем имената си в историята.Като посредствен период или като период,в който е постигнато нещо голямо.

Вярвам, че заедно можем да постигнем много значими неща.

За мен беше чест и привилегия да бъда част от това събитие, на което видях сълзи в очите на легенди на клуба и заедно си спомнихме за най-великите моменти в историята на Черно море.

И не забравяйте – това, което правим приживе, отеква във вечността! Само Черно море!“, каза Андреев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ