Стойчо Младенов: Дойде времето да кажа моята истина за ЦСКА – няма как да съм безразличен

7 Dni Sport06.03.2023
ФК ЦСКА 1948, Стойчо Младенов

„Тепърва ще придобиваме впечатления от Тодор Янчев като треньор. Той направи една голяма кариера като състезател и сега му пожелавам същото и като треньор. Аз обикновено избягвам да давам съвети, но, разбира се, ако дойде при мен с конкретен въпрос бих му помогнал. Той има потенциал да стане много добър старши треньор“, каза оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов пред колегите от „БНТ“.

„Много е радостно, че такива млади треньорски имена навлизат в българския футбол (Станислав Генчев, Христо Янев, Владимир Манчев). Аз съм сигурен, че разполагат с нужните качества и знания да тласнат българския футбол в положителна насока. Убеден съм, че някои от тях в един момент ще водят и националния отбор“, допълни легендата на ЦСКА. Стойчо разкри още, че за него място в евротурнирите е напълно постижима цел за ЦСКА 1948.

„Нека да не забравяме, че ни очакват тежки мачове. Отборът ни разполага със сериозен потенциал и смятам, че ще се справи с напрежението, когато то дойде. Разполагаме с добри футболисти и добър треньор, който вярвам, че ще се справи. Очаквам този мач с нетърпение (срещу ЦСКА-София), няма как да съм безразличен към него. Надявам се на първо място да видим една добра игра и от двата отбора“.

Екзекутора коментира и битката за титлата в Първа лига, в която към момента са въвлечени ЦСКА и Лудогорец.

„Най-хубаво в едно първенство е, когато титлата се решава в последните няколко кръга. Създава се една атмосфера по стадионите. Колкото повече отбори се борят за титлата, толкова по-добре“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ