545 дни по-късно: Димитър Димитров – Херо отново е в Кърджали

7 Dni Sport06.03.2023
Спартак Варна - Лудогорец, Димитър Димитров - Херо

След 545 дни Димитър Димитров-Херо се завръща в Кърджали, пишат колегите от „Тема Спорт“.

Tам, където специалистът бе старши треньор за няколко часа. Херо бе представен като нов наставник на Арда на 7 септември 2021 година, а на следващата сутрин вече бе ясно, че напуска Кърджали по лични причини, които така и не станаха ясни. Вместо него начело застана Георги Чиликов, който трябваше да му е помощник, но малко по-късно напусна и той, за да се стигне до назначението на Славко Матич.

В основата на привличането на Димитров в Арда бе спортният директор Ивайло Петков, на когото специалистът бе треньор в Литекс и националния отбор. Според мнозина именно нещо в отношенията между двата е накарало Херо да си стегне скоропостижно багажа. По-късно и в Чиликов не бе в свои води при отношенията си с Петков.

Иначе, Херо е бил треньор и на Александър Тунчев в Локомотив Пловдив. Сега обаче Херо е отдаден изцяло на каузата „Спартак“ и най-близката му цел е след първите три точки, които соколите взеха напролет с Ботев Враца, да прибавят още актив при визитата в Кърджали.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ