Ивет Лалова: Да истина е потвърждавам новината, която бе разпространена за мен

7 Dni Sport04.03.2023
Screenshot 2023-03-04 at 13.01.23

Последната в историята европейска шампионка на 200 метра в зала Ивет Лалова-Колио сподели, че емоциите от състезателната обстановка ѝ липсват и не изключи импулсивно завръщане на пистата.

Една от най-знаменитите ни атлетки за всички времена се включи на живо в предаването “В темпото на Кари” от Истанбул, където в момента се провежда шампионата на Стария континент на закрито.


Красивата Ивет Лалова говори пред публика и споделя за своя голям опит, който помага на много млади хора.

„Липсва ми състезателната дейност. Не е лошо и да гледаш отстрани, защото се наслаждаваш много повече. Но емоцията липсва. И доколкото знам от отказали се атлети, тя ще липсва винаги. Затова – никога не казвай „никога“. Истина е. Може съвсем скоро да ми се добяга и да участвам – защо не?“

„Организаторите направиха нещо много голямо – да проведат това първенство. Имаше момент, в който изглеждаше невъзможно. В Турция положението е доста тежко, всички много скърбят за жертвите на земетресението. Радвам се, че успяха, защото освен много финанси, тук е инвестиран и много труд – на атлети, на треньори. Адмирации към организаторите“, каза Лалова-Колио.

„Радвам се, че българският отбор е толкова млад, защото тези стартове са голям опит за тях. И се надявам тяхното развитие да продължава с тези темпове и да достигнат до много големи успехи“, така тя коментира българското представяне на шампионата.


Ивет Лалова с прекрасни деца спортисти, които правят първите си стъпки на лекоатлетическата писта.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ