Краси Станоев: Няма да крия, беше тежко решение

Спартак Варна - Пирин Благоевград, Красимир Станоев, Руслан Черненко

Футболистът на Септември Красимир Станоев сподели кой е най-близкият му отбор, като коментира и престоя в новия си клуб, казвайки, че е доволен от мястото, в което се намира. Той стори това в интервю за Диема Спорт.

„Няма какво да крия, Пирин е отборът на сърцето ми, с добри чувства се разделихме. Някой път в живота трябва да вземеш трудни решения и да рискуваш. Избрах Септември заради отношението, което му спечели. Отнесоха се с голямо уважение към мен. Има едни млади момчета, които искат да се развиват, смятам, че този период ще е добър за мен“, сподели Станоев.

„Видях момчета, които се опитват да израстват и играят добър футбол. Надявам се с моя опит да помогна, както те на мен, така и аз на тях, а и да печелим мачове.

Мисля, че това е пътят – да се дава шанс на млади момчета, колкото и да е голям рискът, това е печелившо. На тези момчета им трябва малко увереност и да им покажеш, че разчиташ на тях. Те имат качествата и ще ги покажат на терена. Смятам, че мога да придам енергия, хъс, желание и опит, а и мисля, че това ще помогне на клуба. Помагам им с увереността, искам да играем футбол и се надявам да бъдем една от изненадите през този сезон“, добави полузащитникът.

„Вярвам, че ще се спасим, ще играем хубав футбол и резултатите няма да закъснеят. С Берое ще е голяма битка, тази седмица видях мотивация и искаме да победим на всяка цена“, завърши Станоев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ