Сериозни проблеми пред Христо Янев

Пирин Благоевград, Христо Янев

Старши треньорът на Пирин Благоевград Христо Янев отново има да решава сериозни проблеми в отбрана за неделното гостуване на Лудогорец. Аут заради счупени ребра е Христофор Хубчев, а до последно под въпрос ще е Александър Дюлгеров. И двамата не играха срещу Черно море. Все пак за бившия защитник на ЦСКА има надежда да се изправи срещу Лудогорец, пише „Тема Спорт“.

Днес преди заминаването за Разград Дюлгеров ще бъде подложен на фитнес тест. Съществува голяма вероятност бранителят да се качи в автобуса. Все пак орлетата нямата да рискуват здравето на играча, ако той не е готов на сто процента.

На пейката след изтърпяно наказание ще се завърне старши треньорът Христо Янев, който не води отбора при домакинската загуба от Черно море с 0:1.

Пирин продължава да няма победа като гост този сезон – 3 равенства и 7 загуби. Със същите показатели е последният Спартак Варна, който доближи орлетата само на точка.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ