ЦСКА се развива на всяко едно ниво. „Червените“ с уникално видео за 3-ти март

7 Dni Sport03.03.2023
Screenshot 2023-03-03 at 9.02.28

От ЦСКА честитиха с видео клип националния празник на България 3 март. Няколко от лидерите на „червените“ застанаха пред камерата на клубната телевизия и споделиха впечатленията си от българския народ и съответните си престои в страната ни.

„Виждам, че тази страна е много горда. От съотборниците си научих, че българският народ е много горд от страната си и от традициите. Дори учихме традиционния танц – хоро. Обичам тази страна заради природата и културата. Може да видите, че това се пренася и във футбола. Феновете са пламенни. Ето защо българският народ е много горд“, заявява Линдсет.

„Чувствам се много добре в България. Вече съм 3 години и за тези 3 години съм видял, че българите са много горди със своята родина. Хората по стадионите подкрепят много силно България и носят гордо цветовете на България. Но и хората по улиците следват примера и ценят националните герои като Христо Ботев и Васил Левски. Всичко това ме кара да адмирирам и да се възхищавам на българите“, каза Амос Юга.

„Тук съм доста време и усещам колко горди като народ са българите. Имат дълга и богата история. Искам да поздравя страната с празника. Както казах, тук съм отдавна и се чувствам щастлив. Мога да се наслаждавам на природата, ососбено сега, когато имам дъщеря, е много приятно да излезеш на разходка. Надявам се да остана още няколко години тук и да посрещна много национални празници в България“, сподели капитанът Юрген Матай.

Ето какво написаха от ЦСКА:

„Честит 3-ти март, България!

Свободата е отговорност! Нека с действията си и грижите към родината да караме всеки чужденец да се влюбва в България, всяко българско дете да иска да остане у дома, всеки човек да се чувства пълноценен и щастлив – в България!

Бъдете свободни!“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ