ЦСКА тренира без една от звездите преди мача със Спартак (Пл), Барчовски се завърна

Росен Барчовски

Баскетболистите на ЦСКА се готвят усилено за сблъсъка със Спартак Плевен от 23-ия кръг на НБЛ. Срещата е на 6 март (понеделник) от 19:00 часа в залата на „армейците“. Начело на тима се завърна Росен Барчовски, който имаше ангажименти с мъжкия национален отбор през последната седмица.

В заниманието се включиха и контузените състезатели на тима Андрей Иванов и Венцислав Петков, които обаче няма да вземат участие в срещата следващата седмица.

Изненадващо тренировката отстрани изгледа една от звездите на „червените“ Зейн Ноулс. Той получи кратка почивка от треньорския щаб.

До момента през сезона ЦСКА и Спартак Плевен си размениха по една победа. В първия кръг на първенството плевенчани се наложиха с 91:65 като гост над „армейците“, а в кръг №12 столичният гранд си върна за загубата, налагайки се с 86:84 в зала „Балканстрой“.

ЦСКА се намира на трето място във временното класиране с 12 победи и 8 загуби в сметката си, а Спартак Плевен заема шеста позиция в таблицата с баланс 10-10.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ