Етър без Мартин Моран срещу Марица

Етър

Етър гостува на Марица (Пловдив) утре – навръх националния празник Трети март. Мачът от 21-ия кръг на Втора лига е от 12:30 ч. и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.

След като за пръв път от дълго време етърци бяха в последния си мач без нито един отсъстващ футболист поради контузия или наказание, сега панамският национал Мартин Моран ще пропусне гостуването. Той ще пропусне обаче и следващото домакинство срещу Спортист (Своге). Причината е, че бе наказан за 2 мача от Дисциплинарната комисия на БФС. В последния мач контузия получи и Крум Стоянов и бе заменен принудително.

Марица (Пловдив) също има наказан играч за петъчния мач – това е Мартин Газиев.

Пореден труден мач очаква “болярите”, които водят рамо до рамо с Крумовград битката за челните места. Техният съперник Марица загуби преди седмица у дома от Дунав с 1:2 и сега ще търси реванш пред феновете си. Етър пък е в серия от пет поредни мача без загуба (три победи и две равенства) и ще търси максималния брой точки при визитата си на “Кършиака”.

Снимка: Официален сайт на Етър


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ