Любимец на бултрасите за Неделев: Предателите не си тръгват със сълзи и не отказват безброй неустоими оферти

Арда Кърджали - Ботев Пловдив, Тодор Неделев

Един от любимците на феновете на Ботев Пловдив – Димитър Тонев, който в момента играе като преотстъпен в Пирин Благоевград, се обърна емоционално към Тодор Неделев в социалните мрежи след трансфера на национала в Лудогорец.

„Благодаря ти, Тодор Неделев!

Благодаря ти за тези 289 мача за Ботев, благодаря ти за тези 84 гола за Ботев, благодаря ти за тези 91 асистенции за Ботев, благодаря ти за Купата и за Суперкупата, благодаря ти за емоциите в евротурнирите, благодаря ти за незабравимите мачове на „Колежа“, благодаря ти за гола от центъра, благодаря ти, че 10 сезона си кошмар за „черно-белия“ фен… и пак ще бъдеш!

Благодаря ти, че запали няколко поколения подред, толкова много деца по „жълто-черната“ идея. Нико не може да ти отнеме прозвището „легенда на Ботев“, защото се нареди до имена като Чико, Петьо Зехтински, Коце Костадинов, Бенкса, Хозово, Хвойна, Тумби, Пачев, Вичев, Младенов, Пашев и др.

А тези, които те нарекоха „предател“ и се обърнаха срещу теб, те предадоха първо себе си и същите тези ще те аплодират първи, когато се завърнеш в Ботев… на „Колежа“. Предателите не си тръгват със сълзи, предателите не отказват безброй неустоими оферти от топ клубове, за да останат верни, защото аз не се сещам за такъв футболист, особено в България. Предателите си тръгват първи, когато времената, през които ти премина, станат трудни за клуба. Но знай, че има и много, които са зад теб и ще те подкрепят винаги.

Желая ти успех, брат, и да си здрав. Покажи какво можеш! БОТЕВИСТ ЗАВИНАГИ!“, написа Димитър Тонев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ