В Разград още не са ушили бялото знаме

Левски - Лудогорец,

ЦСКА спечели 9 точки от първите си 3 мача през пролетта, а Лудогорец само 7. Но обективно погледнато, програмата бе по-тежка за преследвача с две гостувания и един, както добре се видя – сложен мач със Славия. Лудогорци можеха спокойно да изостават и с пет пункта, ако шансът не им бе помогнал да вкарат гол в продължението срещу белите. И то отбелязан с глава от най-невидимия им играч през сезона – Нонато.

До края на кампанията обаче остават цели 14 двубоя. И от тях с много съществено значение са следващите шест, преди да се изиграе директният мач на „Армията“. До 21.00 часа на 29 април има да се случват събития, които със сигурност ще повлияят грандиозно върху ситуацията. Събития във вреда на ЦСКА и в полза на Лудогорец, които поне да изравнят балансите преди големия мач. Защото Лудогорец стратегически ще гони първото място в редовния сезон, за да получи в плейофите домакинство с ЦСКА в Разград. Едно от обстоятелствата, което определено щеше да е от полза на ЦСКА, вече е извадено от употреба. Лудогорец няма да играе през март в Европа и това не е никак добра новина за нарастващата екзалтация в червения лагер. Лудогорец се връща и води след себе си ада както го доведе Уайат Ърп за каубоите. И индикациите са налични, макар и трудни за долавяне от непредубедения зрител. Специфичният подход на съдията Красен Георгиев от Варна в мача Септември – ЦСКА изобщо не е плод на некадърност или чиста случайност.

Източник: „Тема Спорт“За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ