Истината за „Колежа“: Защо работата по стадиона спря напълно?

Стадион "Христо Ботев",

Изграждането на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив спря напълно. Тази сутрин нито един работник не се появи на Колежа, пише „24 часа“. Спортният комплекс е пуст, по-голямата част от техниката е изтеглена. В предишните дни по този време на обекта се трудиха между 50 и 70 работници с намерението да приключат до средата на април първия етап от изграждането на спортния комплекс и на него да може да се играят футболни мачове от първенството на България.

До този развой се стигна след като вчера строителят на обекта Илиян Филипов обяви, че прекратява дейността си, докато не получи възлагателно писмо от общината. Снощи той изтегли по-голяма част от техниката си, като някои машини са напуснали Колежа чак в 23 часа. Без този документ бизнесменът няма право да продължи изграждането. Той каза, че ще възобнови дейността си, след като получи възлагателното писмо от общината. Кметът на Пловдив Здравко Димитров заяви, че няма драми и писмото ще бъде издадено до края на седмицата. Очаква се реакцията на феновете.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ