Бруно Акрапович беше уволнен в Кипър

7 Dni Sport28.02.2023
бруно_акрапович

Бившият старши треньор на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА Бруно Акрапович е уволнен от поста и в кипърския Акритас (Хлорака), който е на последното 14-о място в местната първа дивизия, съобщава сайтът 24sports.com.cy, цитиран от БТА.

Aкрапович пое отбора на последно място на 29-и декември, но така и не успя да промени генерално картината в тима. Освен това, в последната среща Акритас отстъпи с 0:5 на директния съперник за оцеляване Еносис (Паралимни), което провокира ръководството да вземе решение.

„В неделя вечерта имахме лош резултат и катастрофално представяне. Преди мача говорихме с играчите и си поставихме за цел победа, но не я постигнахме. В нито един момент от мача не доказахме, че искаме победата.

Представянето в неделя беше последната капка и ние уволнихме Акрапович, както и техническия директор на клуба“, се казва в официалното изявление на президента на Акритас Василис Теодору.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ