Алън Арнет пред завръщане за Левски още в утрешната балканска битка

Alan_Arnett
Alan_Arnett

Топреализаторът на Левски Алън Арнет най-вероятно ще се завърне в ротацията на своя тим още за утрешното домакинство на Пея в среща от груповата фаза на Балканската лига.

Американецът тренира наравно със своите съотборници от около две седмици и вече е готов да запише участие в официален мач за първи път от 14 януари насам.

Треньорският щаб на Левски обаче ще подходи внимателно спрямо състоянието и формата на реализатора, като игровото му време утре в двубоя срещу Пея и в събота в дербито с Рилски спортист ще претърпи известно редуциране. Целта е баскетболистът да бъде напълно готов за сблъсъка със Спартак Плевен на 11 март, както и за предстоящия турнир за Купата на България в края на следващия месец.

През настоящия сезон Арнет записва средни показатели от 18.0 точки, 6.0 борби и 3.6 асистенции в НБЛ, както и по 19.8 точки, 3.5 овладени топки и 3.3 завършващи подавания в Балканската лига. Левски приема Пея утре от 17:30 часа в столичната зала “Триадица”.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ