Сашо Попов: Това е радост за момчетата, хвърлиха се самоотвержено

Александър Попов

Тимът на ЦСКА си върна лидерството в efbet Супер Волей, след като надделя над шампиона Хебър (Пазарджик) с 3:2 гейма в последната среща от 17-и кръг на първенството, изигран в зала „Васил Симов“ в столицата.

Ето какъв бе коментарът след мача на старши треньора на „червените“ Александър Попов:

“Съжалявам, че беше толкова спокойна залата, не беше толкова шумно. Не се случва всеки ден да победим такъв отбор с такава селекция, успехи и т.н. Това е трудът на тези момчета. Изненадващо е да бием Хебър, да. Свикнахме те да падат, но това продължава да е изненада. Ние не можем да се заблудим от това. Момчетата ни играха много самоотвержено, хвърляха се, помагаха си в тежки моменти и заслужено победихме. Направихме някои грешки във втория гейм, можехме да бием и без тайбрек. Съперникът не е в максимално състояние, и пак казвам, това не трябва да ни заблуждава – нито фенове и т.н. Но все пак е радост, за момчетата. Септември, когато направихме този отбор, половината бяха отхвърлени от другите отбори, но се доказаха, вече седем месеца.

Влади Станков има перманентни проблеми с коляното, но сега се обостри проблемът. Не е тежко, но не можеше да продължи.

Мачът с Левски със сигурност е по-специален за спортната общественост. Дори и за тези, които не се интересуват от волейбол. Ако победим ние, половин България ще бъде щастлива.

Ние загубихме три мача в нашата зала, срещу добри противници и това тежеше. Левски ни надигра много категорично в нашата зала през първия полусезон, дано да култивираме емоциите. Имаме волейболни достойнства, имаме потенциала.”

Снимка: НВЛ


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ