„Истина е – привикват Стамен Белчев на стадион „Георги Аспарухов“, имат предложение“

7 Dni Sport28.02.2023
Стамен Белчев, ЦСКА

Случка след края на Вечното дерби между дублиращите отбори на ЦСКА и Левски от вчерашния ден впечатли футболната ни общественост. След последния съдийски сигнал озаконил нулевото равенство между „червени“ и „сини“, чусто по бащински старши-треньорът на „армейците“ – Стамен Белчев прегърна играч на Левски и го успокои, след като той се разплака.

Този момент е породил специална идея главите на „сини“ привърженици, тя бързо е била споделена на хора близки до тима от стадион „Георги Аспарухов“ и се очаква развитие по темата. Повече споделя Петър Йовски – фен на Левски:

„Нашата идея на мен и група приятели е следната. Искаме Стамен Белчев, да бъде привикан на „Герена“ и в специална церемония, да му се даде нещо символично, като награда за феърплей, това ще бъде добър знак, че България е Европа и се цени чисто човешкото. Още повече, че Белчев е близък до Станимир Стоилов и това може, да стане лесно. Ще бъде прекрасен жест.“, пише запалянкото.

Идеята му среща одобрение и неодобрение в равни количества. Предстои, да видим какво ще се случи по темата.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ