Крумовград се раздели с една от звездите си, взима юноша на Леверкузен за негов заместник

314669718_444417957883433_5827994264813788843_n

Изненадваща раздяла се случи в Крумовград. „Синьо-жълтите“ са скъсали с една от звездите си. Става въпрос за Мариян Тонев, като двете страни се разделят по взаимно съгласие, пише „Мач Телеграф“.

Най-вероятно Тонев ще продължи кариерата си в друг отбор от Втора Лига, където ще бъде представен днес или най-късно утре. Не е изключено той да се завърне в Марица, където направи фурор. Иначе в Крумовград бързо му намериха заместник.

Край югоизточната ни граница пристигна юноша на Байер Леверкузен. Това е Аарон Хавиер Чимуанга. Той е на 20 години и е висок 190 см. Може да бъде ползван и като дясно крило. До този момент обаче Чимуанга няма мач на ниво мъже. Той се е подвизавал в тимовете от школата на „аспирините“, а през есента се оказва в Португалия.

Там става част от Ещорил. И в този отбор обаче няма късмет да пробие. Германецът, който има корени от ДР Конго, е бил препоръчан на Крумовград от агенти, които смятат, че може бързо може да се превърне в една от перлите по нашите терени. Той вече тренира със „синьо-жълтите“ и му предстои да бъде картотекиран.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ