Шестима от Септември Сф са минали през „Армията“

Локомотив София - Септември София,

Септември посреща ЦСКА в неделя от 17:15 часа на „Васил Левски“ в опит да сложи край на серията си от 5 шампионатни мача без победа. Тимът започна лошо пролетта и допусна поражение с 0:1 от Арда, а след това направи равенство с Локо София, въпреки че железничарите бяха повече от полувреме с двама човека по-малко. Задачата за Септември ще е доста трудна срещу летящия високо ЦСКА, но пък напрежението ще е изцяло върху червените, пише „Тема Спорт“.

Най-добре запознати с това са треньорът и петима от футболистите на 13-ия във временното класиране, които са преминали през „Армията“. Наставникът Светослав Петров е бил както играч, така и помощник-треньор в ЦСКА. От тима пък с най-много срещи с фланелката на ЦСКА е Митко Митков, който през зимата бе трансфериран от Борисовата градина в Септември. Юноши на ЦСКА са още Кристиян Пешов и Айкут Рамадан. Основно за втория отбор на ЦСКА през сезон 2016/17 пък се подвизава последното ново попълнение Красимир Станоев, а собственост на червените продължава да е Симеон Александров. Според клауза в договора му за преотстъпване обаче той няма да играе в неделя.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ