Нова ТВ със страшен гаф, в Копенхаген побесняха!В телевизията вече някой си го отнесе

1

ярвам, че тези слаби „армейци“ ще ги премажем с 3:0 още тук в София и ни очаква протоколен реванш в Дания.“

Тези думи предизвикаха бурни реакции сред привърженици на ЦСКА в сряда вечерта. Те бяха представени в спортната емисия на „Нова телевизия“ като част от изказването на треньора на „Копенхаген“ Столе Солбакен преди мача с червените в София тази вечер.

Част от запалянковците се усъмнили, че треньорът наистина е казал тези думи. Някои от тях се обърнали директно към „Копенхаген“. От датския клуб реагираха, като в „Туитър“ написаха, че това е лъжа.

„Изглежда, че местната „Нова телевизия“ е решила да излъже за думите, които нашият мениджър е казал за ЦСКА на пресконференцията вчера. Можете да чуете действителните му думи в нашия подкаст“, пишат от клуба.

На въпрос какви са шансовете на отбора му срещу ЦСКА Солбакен каза: „Имаме голямо уважение към този отбор, проучили сме го много и мисля, че мачът ще е равностоен и труден, както и предишният, когато бяхме тук („Копенхаген“ победи с 2:1 „Лудогорец“ в София през февруари 2017 г.)“.

„Спортният отдел на „Нова“ отправя официално извинение към отбора, ръководството и привържениците на датския футболен клуб „Копенхаген“ и на българския отбор ЦСКА по повод некоректния дублаж на изказването на старши треньора на ФК „Копенхаген“ Столе Солбакен, излъчено на 8 август в централната спортна емисия. По случая бе направена проверка и на замесените в изготвянето на репортажа лица ще бъде потърсена отговорност“, заявиха от отдела за връзки с обществеността на телевизията.

В отговора се допълва: „В своята работа спортният отдел на „Нова“ спазва всички етични правила за достоверно и обективно отразяване на актуалните новини от света на спорта“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ