Крумовград мечтае за елита след победа над Миньор, Дунав удари Марица в Пловдив

ФК Крумовград,

Крумовград се наложи над Миньор Перник с 1:0 в мач от 20-ия кръг на Втора лига. Единственото попадение за домакините дойде в 25-ата минута, когато Уго Аззи преодоля стража на гостите – Даниел Леонтиев.

След този успех Крумовград е на 2-ра позиция във временното класиране с актив от 37 точки и вече на е на три от втория – Етър, който е и с мач по-малко. Миньор Перник продължава да се бори за своето оцеляване във Втора лига, след като е на 16-о място с 20 точки.

В друг двубой, който се изигра по същото време Дунав Русе се наложи над Марица Пловдив като гост с 2:1. Радослав Апостолов даде аванс на пловдивчани още в 8-ата минута, а Мирослав Будинов изравни в 16-ата. Победното попадение за Дунав бе реализирано в третата минута на добавеното време от Георги Вълчев.

Марица е на 8-о място с 28 точки, докато Дунав Русе се намира на 10-а позиция с 27 точки в актива си.

Созопол се отлепи от дъното във Втора лига, след като победи Литекс с 1:0. Единственото попадение в двубоя бе реализирано в 85-ата минута. След този успех Созопол се изкачва до 17-о място с 18 пункта в актива си, докато Литекс е на 12-а позиция с 24 точки.

Дубълът на Лудогорец завърши наравно със Струмска слава, въпреки че играе 60 минути с човек по-малко на терена. Вторият отбор на „орлите“ се намира на 9-а позиция във временното класиране с 27 точки, а тимът от Радомир е на 13-о място с 24 пункта.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ