Либерото на Добруджа си пожела ЦСКА в плейофите: Тъкмо ще се класираме на полуфинал

payimage-561246

Волейболистите на Добруджа 07 са амбицирани да продължат успешното си представяне в последните седмици и за предстоящото си домакинство с Монтана. Двубоят е на 25 февруари от 18:00 часа в зала „Добротица“. Целта пред добруджанци е не само оставане в елита, но и по възможност участие в плейофите.

Домакините са на десето място във временното класиране, с четири победи, 12 загуби и 15 точки. Гостите са седми с девет победи, седем загуби и 25 точки.

Добруджанци, водени от Данаил Милушев са в подем, след като записаха четири победи от последните четири мача. Те имат и домакинско предимство, както и подкрепа от публиката, като ще се стремят към победа с всички сили.

Съставът на Монтана, който е воден от Даниел Пеев, е в серия от шест поредни загуби. В последната си среща обаче монтанчани показаха друго лице, нова конфигурация и сърцата игра, като също ще се борят за успех и излизане от негативната серия.

„Борим се за плейофите“, категоричен бе в интервю за медийна група „Добруджа“, диагоналът Жулиен Георгиев.

„Чувстваме се по-уверени, след постигнатите победи и това влияе добре на играта ни. В нашата зала се играе трудно, няма отбор, на който да му е леко да играе в Добрич. Когато залата се напълни и феновете започнат да скандират, със сигурност на гостите им става още по-трудно“, сподели Жулиен Георгиев.

Още по-смело гледа към остатъка от сезона либерото Николай Тодоров.

„Мисля, че вече сме си гарантирали девето или десето място, и сега мечтата на всички ни е да играем плейоф, но осмото място минава през задължителна победа срещу Монтана. В съблекалнята се шегуваме, че ако ЦСКА остане на първо място след редовния сезон, а ние сме осми, можем да поднесем изненадата на плейофите и да стигнем до полуфиналите. Волейболът в Добрич няма да приключи още през март, а ще се опитаме да осигурим на феновете мачове и през април. Очаквам залата отново да е пълна в събота и да зарадваме публиката с добра игра и с победа“, заяви Николай Тодоров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ