Рик Джонатан се възстановява по план за радост на Лудогорец

7 Dni Sport24.02.2023
Локомотив Пловдив - Лудогорец, Рик Джонатан

Крилото на Лудогорец Рик Джонатан продължава възстановяването си след операцията в коляното. Бразилецът се контузи тежко по време на зимната подготовка на разградчани в Турция.

Той скъса кръстни връзки на дясното коляно и се наложи да претърпи хирургическа интервенция, която бе извършена в Португалия. „Това е една от най-тежките контузии във футбола. Рик Джонатан е млад футболист с добра мускулатура и очаквам възстановяването да мине безпроблемно“, коментира тогава лекарят на Лудогорец д-р Валентин Великов.

Вчера Рик публикува видео в социалните мрежи, на което показва как протича възстановяването му. Той е започнал да натоварва коляното си, като едно упражненията, които прави, бе с топка.

Бразилецът бе в добро настроение и провеждаше заниманието си с тъмни очила. „Първи месец от възстановяването ми. Дори да отнеме време, всичко ще се получи“, написа крилото под видеото. Очакванията са 23-годишният футболист да пропусне остатъка от сезона. Не е ясно и дали ще бъде готов за старта на подготовката за следващата кампания.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ