Трима национали ще се бият довечера за минимум бронзов медал от „Странджа“-та

Радослав Росенов,

Трима наши национали ще боксират днес за участие в полуфинал и спечелване на минимум бронзов медал от 74-ото издание на международния турнир за Купа “Странджа“. Ергюнал Себахтин (48 кг), Ясен Радев (54 кг) и Радослав Росенов (60 кг) са част от вечерната програма, която ще започне в 18:00 часа в зала “София“.

Европейският вицешампион от миналата година Себахтин ще се изправи във втория мач на ринг А срещу италианеца Леонардо Еспозито. Веднага след него, на ринг Б актуалният носител на трофея Росенов ще срещне Виктор Вакула (Молдова). В шестия двубой на ринг А пък Ясен Радев (54 кг) ще боксира с Томазо Скиака (Италия).

В следобедната сесия от 13:00 часа в зала „София“, ще видим още двама български представители, които са на фазата на 1/8-финалите. Във втория мач на ринг А Хавиер Ибаниес (57 кг) ще премери сили с Ярослав Иванов от Полша. В деветия двубой на ринг Б Кристиян Николов (80) ще започне своето участие срещу американеца Роби Гонзалес.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ