Андерлехт към Лудогорец: Нямаме начертан план „камикадзета“

7 Dni Sport23.02.2023
Лудогорец - Андерлехт, Игор Тиаго

Задачата е колкото проста, толкова и трудна, каза старши треньорът на Андерлехт Брайън Ример на официалната пресконференция преди реванша с Лудогорец. Мачът е днес от 19,45 ч. в Брюксел.

„За щастие е по-малко по-лесно, отколкото преди няколко години. Тогава бе много трудно да се отстрани съперник при 0:1 поради головете на чужд терен. Сега дали е 1:0 или 0:0 – няма голяма разлика. Искаме да продължим напред“, заяви датският специалист.

Ример даде да се разбере, че няма веднага да хвърли футболистите си в бесни атаки от първата минута срещу Лудогорец. „Този мач няма да бъде решен след 45 минути. Няма да започнем с план на камикадзета, а с контролирана офанзивна тактика“, допълни треньорът на 34-кратните шампиони на Белгия.

Датчанинът се върна и на първата среща в Разград. „Ако играем този мач още 10 пъти, повече ще го спечелим, отколкото ще го загубим. Бях доволен от това, което видях през последните 80 минути. Само че аз знам, че мачът в четвъртък може да бъде напълно различен“, завърши наставникът.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ