„Истина е, този път Гриша Ганчев сключи правилната сделка за ЦСКА на 15-ят етаж, Разград трепери“

7 Dni Sport23.02.2023
Гриша Ганчев,

Последната седмица носи положителни новини за ЦСКА и всички фенове на клуба.

Вчера бе обявено и влизането на нов човек в клуба, става въпрос за Валтер Папазки и партньорите му. По същата тази тема Георги Илиев – Майкъла сподели доста любопитни подробности. Според него тази сделка е много добра за клуба, а причината е, че новите акционери са много сериозно хора с опит и възможности, които знае как се управлява и стига до върха. Майкъла допълва и че за ЦСКА добрите новини тепърва предстоят.

„За ЦСКА има четири неща от фундаментално значение. На първо място това са феновете. Видяхте, че след тяхното завръщане в Стара Загора и за мача с Ботев Пловдив се завърна и духът на клуба. Много важно е те да продължат да бъдат на трибуните. Другият основен фактор е стадиона. Със сформирането на новото дружество бе направена огромна стъпка в тази насока, а и влизането на нови инвеститори е отлична новина. На трето място поставям титлата. Чудесно е, че отборът е на мястото, което му приляга и трябва да се задържи то, за да бъдем шампиони. А на четвърто място поставям това да се завърнат легендите. Моето мнение е, че мястото на Спас Джевизов, Стойчо Младенов, Ради Здравков и всички останали е на “Армията”, а не в Бистрица. Чест прави, че им осигуряват прехраната там, но те са ставали шампиони и са носили големи победи с ЦСКА. Те завинаги ще останат част от тази славна история.“, споделя по темата Георги Илиев – Майкъла.

Феновете на свой ред коментират, че този път Гриша Ганчев в сключил наистина отлична сделка на 15-ят етаж в своята бизнес сграда в центъра на София. „Успя да ни зарадва, само ЦСКА! Сделката на първи поглед е много добре, Разград трепери.“, възкликват радостно те.

Следващият мач на ЦСКА е гостуване срещу Септември София, в което се очаква сериозна бройка запалянковци отново, да подкрепят своите любимци. Целта е нова победа, с които „червените“ да затвърдят лидерската си позиция.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ