Светила в медицината: Да потвърждаваме, истина е новината за Галина В. Генчева – Галена

7 Dni Sport23.02.2023
Screenshot 2023-02-23 at 8.52.32

Феновете на Галена пак се разтревожиха за здравето ѝ, заради внезапно отменяне на участия. Мама Ураган първо отложи своя изява в дискотеката на колегата си Константин в София на 9 февруари, а после заяви, че няма да се появи и на 10 февруари в дискотека в Силистра.

Както обикновено, певицата не изтъкна конкретна причина, заради което въображението на почитателите й се развихри. Съвсем очаквано се заговори, че проблемите й са свързани с „диетата” с инжекции за диабетици, заради която се смята, че в последната година звездата направо се стопи.

„За съжаление, и днес не се чувствам добре”, сподели Галена на 10 февруари защо няма да пее и в Силистра.


Красивата поп-фолк певица Галена като жури в музикалния формат – „Гласът на България“.

Последно певицата, която на 21 май ще празнува 38-мия си рожден ден, изненадващо отмени няколко участия през август. И тогава се заговори, че причината е в „диетата” й с инжекции за диабетици. Иначе при подобни поводи тя е изтъквала, че както на всеки друг, и на нея й се случва да почувства моментна умора. Изглежда тези доводи не са достатъчно солидни за феновете й, защото вместо да стихнат, слуховете ескалират. Още повече, че след като преди дни сподели за неразположение, в бранша веднага се заговори, че се изразявало в повръщане. Това, както и виене на свят, главоболие са сред страничните ефекти на медикамента за диабетици, който периодично изчезва от пазара, заради повишеното му търсене и с цел отслабване.

Дали „диетата” с инжекции за диабетици е причината, поради която се наложи Галена пак да слезе от сцената тези дни, засега остава мистерия. Другата теза, която се коментира, е, че певицата може да е пипнала вирус. Тъй като този път се заговори за конкретен симптом, а именно повръщане, съвсем логично се появи и предположението, че Галена може да е бременна с трето дете. Певицата бързо се закрепи, защото пя на 60-тия юбилей на президента на БФС Борислав Михайлов.


Галена има умението, да изглежда добро в колкото и семпъл тоалет, да бъде, както този на снимката.

Запознати по темата споделят, че Галена има за медицински екип едни от най-добрите специалисти в България и всичко са исоноации. Феновете твърдят, че няма място за спекулации и отменените участия се дължат на преумора, която се трябва, да се преодолее с ползотворна почивка.

Те допълват, че това е потвърдено от екипа на Галена и целят, да успокоят всички, които се притесняват и пишат по темата. Възможно е в скоро време Галена и семейството ѝ, да си организират ваканция на екзотичен остров или друго красиво място.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ