Чавдар (Етрополе) доближи лидера след голов спектакъл на „Александър Шаламанов“

Чавдар Етрополе

Чавдар постигна впечатляващ обрат срещу дублиращия отбор на Славия на стадион „Александър Шаламанов“ и спечели с 4:3 отложения двубой от 12-ия кръг на Югозападната Трета лига. След слабото първо полувреме, след което етрополци изоставаха с 0:2, през втората част тимът на Йордан Юруков показа съвсем различно лице и вкара четири гола.

Над всички за победителите бе капитанът на отбора Николай Ботев, който се отчете с хеттрик днес. Той се разписа в 46-ата, 53-ата и 71-вата минута, като второто му попадение бе от дузпа.

Преди почивката за „белите“ точни бяха Роберто Райчев (6’) и Ивайло Марков, който реализира от бялата точка в края на частта.

В добавеното време на срещата двата отбора си размениха по един гол. Райчев изравни резултата в 91-вата минута, а секунди преди края Андон Гущеров оформи крайния резултат.

С победата Чавдар събра в актива си 40 точки, като изостава на две от лидера в група „А“ – Марек. Славия II остава на пета позиция с 26 пункта.

Снимка: Официална Фейсбук страница на Чавдар (Етрополе)


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ