Евдокия Попадинова: Какъв турнир! Горда съм от отбора, действията казват повече от думите

Евдокия Попадинова

Една от най-добрите български футболистки – Евдокия Попадинова изрази своята гордост от националния ни отбор за жени. Както е известно, „лъвиците“ завършиха на второ място в международния турнир в Анталия, където победиха отборите на Хонгконг и Северна Македония и претърпяха поражение от Косово.

„Какъв турнир! Първо, искам да изкажа гордостта си от отбора! Та той дори не съществуваше 7 години, а сега се завърна и последната седмица беше невероятна. Три мача, две победи, бяхме истински близо до това да спечелим всички двубои. Но както в живота, така и във футбола успехът не идва веднага, всичко е процес и трябва да продължим да работим.
Беше удовоствие да нося националната фланелка в тези три мача и се радвам, че помогнах с трите гола, които вкарах за да спечелим второто място в турнира.
Действията казват повече от думите!
Вярвам, че когато човек дава всичко от себе си и играе със сърце, накрая жъне плодовете на труда си! Сърце, душа, за България! Напред, лъвици!“, написа Евдокия Попадинова в една от социалните мрежи.

Снимка: Официален профил на Евдокия Попадинова във Фейсбук


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ