Стойчо Младенов поставя прът в колелата на ЦСКА, привлича във Бистрица български национал

7 Dni Sport22.02.2023
ФК ЦСКА 1948, Стойчо Младенов, Добрин Гьонов

Българският нападател Андрей Гълъбинов се разделя с Реджина до края на месеца. Сайтът seriebnews написа, че таранът ще разтрогне договора си, който е до лятото на 2024 година, и ще се завърне у нас.

Интерес към Гълъбинов има от ЦСКА 1948, твърдият колегите от „Мач Телеграф“. „Червените“ изпитват колосална нужда от централен нападател, след като привлеченият през лятото Евгений Сердюк има 1 гол в първенството, а Александър Колев е с два, но получи сериозна контузия.

Андрей Гълъбинов беше голмайстор на Реджина през миналия сезон, но през лятото скъса ахилесово сухожилие, като се наложи операция, възстановяване и 9 месеца извън терените. Отборът, воден от Филипо Индзаги, опитваше да се раздели с нападателя още преди години, но тогава интерес към него имаше само Авелино, а и той се контузи.

34-годишният футболист е бил част от ЦСКА в юношеските си години, но никога не е играл в българското първенство. Той има 14 мача и 2 гола за националния отбор.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ