Четвърто поражение за Берое в Балканската лига

Башкими-Берое

Берое допусна четвърто поражение в Балканската лига, след 80:89 срещу Башкими.

За косоварите това бе първа победа в турнира.

Първото полувреме бе повече от равностойно, като нито един от двата тима не успя да вземе преднина. Башкими започна малко по-добре, но Берое обърна нещата в своя полза в края на първата част. Тя все пак завърши с аванс за гостите от 18:17.

Във втория период нещата се повториха, като този път Башкими се откъсна и взе аванс от 10 точки. Отново домакините се върнаха в играта в края на полувремето, когато изравниха до 39:39, но отново косоварите водеха с една на почивката – 42:41.

Второто полувреме вече нещата изглеждаха доста по-различно за Башкими, който взе инициативата и бързо натрупа нов аванс и този път го задържа.

Разликата в повечето моменти след паузата бе десетина точки и въпреки че Берое не остави съперника да се успокои, така и не намери вече път обратно.

Берое бе без Ти Кей Идоджи в двубоя, а Келси Барлоу отново бе най-резултатен с 18 точки. Той добави и 11 борби и 6 асистенции.

15 точки вкара Александър Тодорович и по 14 – Робърт Георгиев и Александър Андрейевич.

За Башкими 28 реализира Къртис Джоунс.

Снимка: Официален сайт на Балканската лига


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ