Отборът на Черно море пак остава без капитана си Даниел Димов

7 Dni Sport21.02.2023
Черно море - Левски, Даниел Димов, Станислав Костов

Капитанът на Черно море Даниел Димов е получил нова контузия.

Това се е случило в домакинството на Берое, завършило 1:1. Универсалният футболист е със съмнения за скъсани връзки на глезена и днес ще премине ядрено-магнитен резонанс, за да стане ясна диагнозата.

Както е известно, 34-годишният футболист не игра през цялата есен заради травма в глезена, като се появи на терена като резерва само за няколко минути в последния двубой за Купата на България с Локомотив (Пловдив).

През зимата Димов тренира пълноценно, въпреки че пропусна някоко занимания заради болки в ахилеса. Даниел взе участие в първите две срещи на “моряците” напролет срещу Левски и Берое, като влезе в игра след почивката.

С травма на “Тича” е и опитният вратар Георги Георгиев. От спортно-техническия щаб бяха обявили, че бившият национал ще е в групата за мача с Берое. Георгиев обаче не седна на пейката, защото е получил травма на последната тренировка преди двубоя.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ