Владимир Манчев: Не играхме за равенство, но стана така, че сме доволни от точката

Хебър Пазарджик - Локомотив Пловдив, Владимир Манчев

Наставникт на Хебър Владимир Манчев сподели мнението си след нулевото равенство срещу Спартак Варна в първи мач на „зелените“ в Пазарджик в елита след дълга пауза.

„Днешният мач беше доста емоционален от гледна точка на домакинството. Това повлия, както и вятърът, който провали целия мач. Много сме щастливи, че домакинствахме в Пазарджик, надяваме се занапред да радваме феновете“, започна Манчев.

„В един момент опитахме да запазим точка, за да запазим дистанцията над Спартак. Не играхме за равенство, но така се стекоха обстоятелствата, че сме доволни от точката. Показахме характер, доволен съм от това. Мачът не беше приятен за гледане, наясно съм с това. При тези атмосферни условия, нямаше как да се играе кой знае колко качествен футбол“, продължи той.

„Надяваме се Анте Живкович да помогне, ще му трябва време да го вкараме в подходяща кондиция, тренирал е индивидуално. Надяваме се да му дойде жълтата карта до другия мач. Имахме малко ситуации, но ако ги бяхме реализирали, щяхме да стигнем до повече точки. Надявам се на по-бойка игра срещу Славия. Отиваме да вземем максимума“, каза още специалистът.

„Целта е съперниците ни да нямат лукса, който през есента, когато домакинствахме в София. Надявам се още в следващия домакински мач с Левски феновете да ни дадат криле“, завърши Владимир Манчев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ