Тиаго Родригес: Истина е случката за мен, Гриша Ганчев и един пистолет в София

7 Dni Sport20.02.2023
Тиаго Родригес

Любопитна история, свързана с ЦСКА, разказа бившият халф на тима Тиаго Родригес. Португалецът, който игра за „червените“ в периода 2017-2021 година, сподели какви са били първите му впечатления от София и българския гранд.

„Когато отидох в България, собственикът на клуба беше казал, че на летището ни чака един господин. Пристигнахме, видях един господин с пистолет и си помислих, че трябва да е полицай тук, на летището. Никой друг не се появи. Обадихме се на президента, той настоя, че неговият човек вече е там, казах, че там има само един господин с пистолет и той каза: „Това е той“, разказа Тиаго пред tribuna.expresso.pt.

„Тогава минахме през много разрушени райони, видях колите по пътя и сякаш нямаше правила за шофиране, всеки правеше каквото си иска. Центърът на София е страхотен, но периферията е с много порутени сгради, много разруха“, допълва Родригес.

Португалецът, който подсили ЦСКА от Насионал, разказа още интересни неща, свързани с първите му дни в българския отбор.

„Съпругата ми говори много добър английски, тя идваше с мен, винаги го оставях на нея (бел. ред. засмива се, докато го изрича). Вече обаче бях осъществил контакт с Рубен Пинто и Давид Шимао. Пинто ми намери къща. Той щеше да сменя апартаменти в същата сграда и аз веднага се възползвах от това – взех апартамента, който той щеше да напусне“ – разказва още за първите си моменти, след като пристигна на „Българска армия“ португалец.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ