Сашо Попов: В средата на втория полусезон сме на първо място, това означава за нас много неща

Александър Попов Цска Левски волейбол мъже 20

ЦСКА победи като гост Монтана с 3:0 гейма, в мач от 16-и кръг на efbetСупер Волей. С това „червените“ запозват върха в класирането с 13 победи, 3 загуби и 34 точки. В трудното гостуване армейците имаха и силен коз – солидна подкрепа от свои фенове, които деряха гърло за тях в монтанската зала „Младост“.

Старши-треньорът на ЦСКА Александър Попов говори след успеха:

“Резултатът можеше да е 3:0 в другата посока. И ние, и Монтана влязохме в този мач нервни, защото и ние загубихме, и те загубиха в предишния кръг. Имахме информация, че наши фенове ще дойдат, което неутрализира тяхното предимство като домакини. Много рядко може да се случи това на друг клуб – да е като домакин в други градове. Това показава, че усилията, които сме полагали през годините – червеното общество ги оценява. Минахме през какви ли не етапи, но бяхме честни.“

„Отборът на Монтана е точно толкова опитен колкото нашия. Беше на 2 точки разлика почти непрекъснато. Не съм гледал статистиката още, но мисля, че ние доминирахме. И те играха добре с оглед на миналия си мач в Дупница.“

„Ние знаем къде ни е мястото. Естествено, че няма да го кажа на всеослушание, но ние категорично го знаем. В средата на втория полусезон сме на първо място, това означава за нас много неща. Нищо не е приключило, трябва да дадем максимума от себе си. Момчетата тренират добре и са бойци – не винаги се получава, но се борят винаги. Предстоят ни по-спокойни години на спортната площадка.”


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ