Людмил Киров: Ще скочим на Етър с шепа хора, това е реалността

7 Dni Sport19.02.2023
Дунав Русе, Людмил Киров

Старши треньорът на Дунав Людмил Киров има да решава немалко кадрови проблеми за днешното домакинство във Втора лига срещу Етър, което е второ поред след 1:1 на старта с Литекс.

Киров обаче призова „доброжелателите“ да не бързат да се радват. Наказани са Емил Янчев и Георги Вълчев. Така „драконите“ останаха на практика без централни защитници.

„На пейката, като изключим Костов и Минчев, са само юноши, които, при цялото ми уважение към тях, все още не са готови за такива мачове. Ще измислим нещо в отбрана, вече имам идея как ще изглеждаме срещу Етър. Лошото е, че Илия Миланов пак няма да бъде готов за игра“, каза Киров за в. „Утро“.

За евентуалното привличане на пожар на нов защитник той каза: „Темата е болна. Разговарях с доста опитен централен бранител, който има практика с няколко елитни тима, но той постави такива финансови условия, на каквито нашият клуб няма как да отговори. Срещу Етър може и да сме шепа хора, но ще се бием с каквото разполагаме. Надявам се, че Йордан Димитров ще се възстанови и ще поведе атаката. Напук на някои хора ще направим така, че да победим този съперник“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ