Лудогорец приема Славия с мисъл за мача си с Андерлехт, но и за ЦСКА

7 Dni Sport19.02.2023
Славия - Лудогорец,

Шампионът Лудогорец се връща в родното първенство след победата над Андерлехт. „Зелените“ приемат Славия от 17:45 часа на „Хювефарма Арена“. С този двубой приключва и неделният ден в efbet Лига.

На практика разграският тим ще търси задължителен успех над четвъртия в класирането Славия. Конкурентът на „орлите“ за титлата ЦСКА се откъсна на 4 точки и притиска максимално шампиона.

През изминалата седмица отново се заговори за интерес към звездата на тима Бърнард Текпетей, но за момента няма абсолютно нищо по-конкретно около негова хипотетична продажба. В Лудогорец няма други отсъстващи освен дълготрайно контузените Рик Джонатан и Диниш Алмейда.

Не такава е ситуацията в Славия. „Белите“ ще трябва да се оправят без Емил Стоев и Галин Иванов, които са наказани. През седмицата столичани се разделиха и с Георги Вълчев, който подписа с новака Хебър Пазарджик.

Още преди седмица Златомир Загорчич заяви, че иска отборът му да играе на високи обороти в Разград. Славия всъщност ще е и в търсене на своята първа победа на стадион „Хювефарма Арена“.

На „Овча Купел“ през ноември Лудогорец едва измъкна трите точки с късен гол на Кирил Десподов.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ