Балтазар хвърля срещу ЦСКА състава от мача с Локо София

7 Dni Sport18.02.2023
Ботев Пловдив, Бруно Балтазар

Треньорът на Ботев Пловдив Бруно Балтазар ще заложи срещу ЦСКА на същите 11, които започнаха и първия пролетен двубой срещу Локомотив София, пишат колегите от „Тема спорт“.

Канарчетата показаха добро лице в първите 45 минути, като единственото, което им липсваше, бе прецизният завършващ удар. С пропуски се отчетоха Джеймс Eтo’o, Антоан Бароан и Николай Минков. Както е известно, токов удар на почивката спря срещата за цял час и логично след това темпото в играта на жълто-черните спадна.

„Искахме да доминираме, да пресираме високо. Създадохме няколко добри положения“, доволен бе португалският треньор на Ботев, за когото това бе дебют начело на тима. Затова и той ще заложи на титулярите от мача с Локомотив за гостуването на „Армията“.

Жълто-черните отново ще действат във формация 3-4-2-1, като тройката в отбрана ще е съставена от Пунчец, Ван Хертъм и Генев. По фланговете в ролята на халф-бекове ще действат съответно Минков вдясно и Па Конате вляво. Гвинеецът, чийто договор изтича в края на сезона, може да премине именно в ЦСКА през лятото като свободен агент. Днес той обаче ще е титуляр срещу червените.

На върха на атаката ще напада Бароан, който ще бъде подкрепян от капитана Тодор Неделев и Убе Емануел.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ