От Берое за Жеков: Благодарим ти за всичко, което ни даде!

7 Dni Sport18.02.2023
DSC_4425

От Берое също споделиха уважението си към легендата на българския футбол Петър Жеков, който напусна този свят на 78 години. Нападателят е защитавал цветовете на заралии между 1963 и 1968 г.

„В днешния ден от този свят си замина легендарният нападател на България и „Берое“ Петър Жеков! Носителят на „Златна обувка“ на Европа си отиде от този свят на 78 години! Ръководството, спортно-техническия щаб, футболистите и служители на „Берое“ изказват своите съболезнования към семейството, близките и приятелите на Петър Жеков.

Благодарим ти за всичко, което ни даде! Оставаш завинаги в сърцата ни и винаги ще бъдеш с нас!

Петър Жеков е легендарен нападател, играл в „Берое“ между 1963 и 1968 г. За този период той изиграва 141 мача със зелената фланелка, в които отбелязва 101 попадения! „Берое“ е и последният отбор, в който Жеков играе. Това се случва през 1996 г., когато голмайсторът записва 6 участия с тима във „В“ група и бележи 3 гола“, гласи съобщението на заралии.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ